Friday 18 May 2012

Eko Prijateljski Pokloni za žene

Kupnja darova za žene je uvijek naporan zadatak za muškarce. Ne samo da su vrlo teško predvidjeti i teško ugoditi, ali njihova nemiran priroda čini još teže za ljude da biste dobili pravo poklon za žene u njihovim životima. Ponekad, ona svibanj ne izgledaju sretni čak i kada ste proveli cijeli mjesec plaću za svoj dar, a ponekad joj oči sjaj u nekom slatka, ali prilično potpuno beskorisna stvar koju su kupili od dobavljača, a na cesti na putu kući!
Stvari postaju još teže kada imate ženu s ekscentričnim opsesije. Uzmi za primjer ženu koja je toliko oduševljen o okolišu uzrocima, da ona odbija jesti ništa što nije organski! U tom slučaju, kupovina dar za nju može biti pravi bol u 'znate gdje.' Za vas osloboditi takve situacije lukav, Sastavili smo popis nekih eko friendly darova za žene.
Ideje za eko friendly Pokloni za žene
Organska Cvijeće, cvijeće su najromantičniji izbor kada je riječ o darovima za žene. Međutim, ne možete dati bilo buket cvijeća na svoj draga, s obzirom na njezin eko friendly sklonost. Dakle, lov za lokalne cvjećari u vašem području koji su se specijalizirali u organskim cvijeće. Umjesto toga, vi svibanj također kidati neke svježe cvijeće iz svog vrta, te ih pretvoriti u ručno buket. Vjenčanje jedan saksiji biljka je također odlična ideja. Your žena je dužan da se ljubav ovo divan poklon.
Reciklirana torbe, pribor izrađene od recikliranih materijala su veliki hit među ženama ovih dana. Možete uzmite pokupiti iz bezbroj torbe dostupni u različitim oblicima i veličinama. Tkanina za torbe dolazi iz niza materijala poput slatkiša omote, bambus, otpad kartoni, itd. Postoje neke web stranice koje posebno nositi u recikliranih torbica. Dakle, možete jednostavno naručiti od bilo koje od ovih web stranica. To također može biti odličan izbor ako ste u potrazi za eko friendly darove za mama. Više o veliki dar ideja za mamu.
Handcrafted Artefakti, Vi ćete biti pobrkan za izbor kad mislite o gifting handcrafted artefakata. Ne samo da su eko friendly, ali je raspon u kojem su na raspolaganju je jednostavno očaravajuća. Od orah ljuske narukvice Bambuskim sjeckanje zajednice, postoje stotine predmeta za izabrati iz. Međutim, možda ćete morati loviti za trgovinama koje zaliha handcrafted artefakata.
Solarni pogon robe; Iako, to su više "tip stvar ', svoju djevojku, naći će ga jednostavno nemoguće odoljeti slatka solarni pogon baklju ili lampa hladu. Ako želite dar konvencionalne predmet poput mobitela ili i-pod, trebali biste također uključuju solarni powered punjač s njom. To je vrlo povoljno za korištenje dok putujete i ne ostavlja ugljika.
Slatka Eko prijateljski Brič-a-Bracs; To su svijeće koje su 100% od soje i pčele vosak. Osim toga, dodao je miris potpuno biološkog podrijetla. Globalno zagrijavanje šalica je također vrlo popularan kao poklon za zaštitu okoliša svjesni ljudi, kao što prikazuje sudbinu svijeta, ako mi i dalje ignorirati ovo pitanje. Kada stavite tople napitke u njoj, razine oceana ustati i polarni led počinje topiti. Umjesto toga, vi svibanj također dar joj odjeću i cipele koje su izrađene od organskog vlakana. Ovih dana mnogi dizajner brandova dolaze sa svojim eko ​​friendly zbirki i oni stvarno strašan za eko friendly darove za nju. Više o eko friendly odjeću.
Također pročitajte na, Rođendan Pokloni za žene; Romantični Pokloni za nju: Jedinstvena darovni program za žene, Rođendan Pokloni za nju, pronalaženje eko friendly darova za žene ne može biti tako teško za vas kao da ste manje vjerojatno da će poći po zlu ovdje. Jer, ovo uzrok je blizu srca svog dragana, ona nije vjerojatno da će biti nezadovoljan sa svojim izborom dar.

No comments:

Post a Comment