Wednesday 9 May 2012

Kako ubiti Spiders

Pauci su smetnja svakom domu i uredu. S više od 35.000 poznatih vrsta, oni su vrlo različite u pogledu veličine i boje. Međutim, možete jednostavno ih prepoznati od svojih 4 para nogu koje se ne može vidjeti u drugim insektima (većina ima 3 noge parova). Iako pauci obično ne grizu ljude (osim nekoliko vrsta), njihove mreže daju mutan izgled interijera u sobi.
Mnogo puta, vrt pauci ili oni u otvorenom su uključeni kao blagotvorno insekata za biološku kontrolu štetočina kao što su konzumirati i pomažu eliminirati zajedničke štetnika. Čak iu zatvorenom prostoru, pauci su na snazi ​​za ulov insekata u rasponu od ugrađenima komaraca. Ipak, neugledan mreže prevagnuti prednosti u suzbijanju pauka i drugih štetočina. U ovom članku ćemo razgovarati o prirodnim metodama kako ubiti pauka.
Kako ubiti Spiders naravno?
Među nekoliko vrsta pauka, najčešće vrste koje ulaze u naše kuće su vuk pauk, sac pauk, pauk podrum i kućni pauk. Gledano na prvi pogled, ovi kukci su sveprisutni, možete pronaći pauci unutrašnjosti automobila, lutanje oko kuće, u krovu ili uglovima sobe i u vrtovima. Navedene u nastavku su učinkovite savjete o tome kako ubiti pauka, koji možete slijediti da biste dobili osloboditi ovog svila predenje insekt:
Potražite skrovište: Kako ubiti pauka u vaš dom, prvi razumjeti njihov stan web stranice. Oni više vole clutters i izgrade svoje mreže u toplim i tamnim područjima, kao što su otvori za zrak, zidne pukotine, ormari, podrumima, podrumima, itd. Uzmi na umu specifične skrovišta pauka, tako da ih možete učinkovito kontrolirati. Seal pukotine u podrumima i zidova (ako postoje), prije nego što pokušate druge načine ubiti pauka. Znati više o paučine vs pauk mreže.
Držite Kuća Čistoća: Kao dio rutinske čišćenje kuće, možete očistiti područja koja su osjetljivi na pauk zaraze. Ako je moguće, vakuum pauka na licu mjesta da će ih ubiti. Nemojte zaboraviti da oni vole vrti svoje mreže on clutters ili stvari koje se nalaze u nesređen način. Dakle, provjerite da li ih ukloniti što je više moguće da biste dobili osloboditi od pauka.
Koristite Dijatomejska Zemlja: Bez obzira želite li ubiti pauka u podrumima ili drugih nametnika stranice, razmislite o korištenju dijatomejska zemlja (diatomite). To je blaga, ali uspješan silikatnom tvar, prodaje na tržištu kao bijeli praškasti oblik. Možete koristiti ovaj u prahu ubiti spiders, vašim automobilom ili ormari. Pospite dijatomejska zemlja u svim pauk stana mjesta, kao i oko kuće kontrolirati ih.
Nanesite Ocat ili eterično ulje: Još jedan način da se ubije pauka koristi alkohol ili ocat sprejevi. Možete ispuniti bilo koji od ovo rješenje u bočici. Kada primijetite bilo pauk puzi na podu, sprej bučne dozu tekućine. Rješenje će zaglušiti pauk za nekoliko minuta, tako da imate dovoljno vremena da ga razbiti. Osim alkohola, kao što su eterična ulja ružmarina, citrusa i cimet ulje su na snazi ​​ubiti pauka. Saznajte više o tome kako da biste dobili osloboditi od pauka.
To je sve o tome kako ubiti pauka na prirodan način. Učinite svoj dom nedostupan greške, koja su omiljena hrana za spiders. U slučaju jake infestacije pauk, možete koristiti kemijska sprejevi koji su formulirani ubiti pauka. No, primijeniti ih kao posljednji izbor, kada je eko-friendly savjeta ne pokazati učinkovite rezultate. Ne preporuča se ubiti pauka van, sve dok i ako su oni otrovni. Uostalom, ta jeziva indeksiranje pomoći u održavanju kontrole nad drugim štetnika oko kuće.

No comments:

Post a Comment