Wednesday 23 May 2012

Smrad Bug Control

Smrad bugovi su leteći insekti pripadaju Pentatomoidea obitelji reda Hemiptera. Kao što ime kaže, smrad bugovi su oklopljeni žlijezda koja izlučuje jedan prekršaj mirisna tekućina iz žlijezda smještena između prvog i drugog para nogu. Otpuštanje Ova tekućina je oblik self obrambeni mehanizam primjenjuje bug kako bi zaštitili sebe od napada predatora. Smrdljivi miris je također znak upozorenja za druge smrad bugove da se čuvaju od grabežljivaca. Smrad bugovi su sive, smeđe, plave i crne boje. Oni su oko pola inča u veličini.
Smrad bugovi su štetočine kojima možete pronaći uspješan u vrtu, livadama, usjeva polja i cvjetnjaka. As Smrad bugovi su privučeni prema svjetla, oni mogu nevjera vaše domove čineći svoj život bijedan. Kada se vaše kuću i vrt smrdljivi smrad with bugova uzimajući osloboditi od njih što je brže moguće je jedina opcija lijevo. Tako ćemo saznati doći učinkovite mjere može poduzeti za Smrad bug kontrole.
Smrad Bug Deratizacija Mjere
Iako ove male štetočine su bezopasne za ljude, oni mogu oštetiti vrt usjeva, sisanje soka od voća i što je najvažnije uzrokovati prljave miris koji can voziti vas oraščića. S obzirom na nastavku su neke prirodne i organske smrad mjere bug kontrole.
Pesticidi, neki pesticidi i gnojiva dostupnih na tržištu može pomoći u misiji smrad bug kontrole. Neki kukac odbijajući proizvodi također mogu pomoći, ali u većini slučajeva voštana prevlaka na smrad bugova ga čini teškim za otrov za ulazak u smrad bug. Za to možete uzeti pomoć od licenciranih kontrolora štetnika koji mogu koristiti jake organske pesticide. Smrad bug kontrole paket proizvodi su također dostupne na tržištu. No, uporaba nekih visoko toksičnih tvari koje se mogu učiniti više zla nego dobra, tako prirodan smrad kukac metoda kontrole treba rabiti. Pročitajte više o deratizacije.
Ograničavanje ulasku, Ograničavanje upis smrad bugova je najbolje što čovjek može učiniti kako bi izbjegli daljnje neugodnosti. Prvo, ako postoje bilo kakve pukotine i otvore u kući, možete uzeti u obzir brtvljenje. As Smrad bugovi su privučeni svjetlom u kući, koristeći zaslone za vrata i prozori mogu biti dobra ideja. Zatamnjena stakla također može pomoći da se smanji iznos od refleksije svjetla. Uz to, smanjiti količinu upotrebe vanjskog svjetla. Prskanje kukac odbijajući rješenja malim količinama također mogu pomoći u izbjegavanju ulaska smrad bugova.
Usisivač i sapunici, Kada primijetite bilo koje od bugova, koristeći usisavač je dobar izbor, jer ako ih počnete ubijanja hrga od kartona ili novina prekršaj miris emitted nakon toga će ostaviti prislušni. Tako vakuum bugova i baciti torbu u jedan dobar udaljenosti od kuće. Ako se to ne radi, uzeti sapunicom ili otopinu deterdženta vode, nositi rukavice i bacanje bube u kantu. Ako vam smrad greške na vanjskim zidovima u kući, možete poprskati vodom silom, to će ih se riješiti.
Nikotin vodena otopina; Stavite cigareta na neke dobro iskoristiti. Pripremite nikotin vode rezanje 10-12 cigareta u pola galon tople vode. Neka rješenja otopiti za neko vrijeme, a zatim je filter i dodati deterdžent u prahu na filtrat. ga otopiti i dobro ispunite ovo rješenje na sprej. Prskanje će to otrov i ubijaju smrad bugova. Također možete pročitati više o načinima da biste dobili osloboditi od smrad bugova.
Ponekad pesticidi mogu biti štetni za vaše usjeve ili vrtne biljke. So povrće i voće treba biti temeljito oprati prije konzumiranja. Pomoć profesionalnog treba tražit smrad bug kontrole, ako se smrad bugovi su sve više raste.

No comments:

Post a Comment