Friday 18 May 2012

Kako da biste dobili osloboditi od komarce

Mušica su oni pesky malo leti that lebde iznad hrana koja ostaje nepokriven. To je ne samo hrane nego prljavi odvodi, nečistim sudoper u kuhinji i uglovima kuće koja ostaju vlažna, koji privlače komarce. Nije da ta bića uzrokovati ozbiljan problem. Ali ti leti dolaze u rojevima i njihova sama prisutnost, kao i glasine oko u kući, može biti prilično neugodne. Oni koji su suočeni problemom znam kako smeta njihova prisutnost može biti. Dakle, ovdje su neke načine za one koji žele znati kako da biste dobili osloboditi od komarce u kući.
Kako da biste dobili osloboditi od komarce, ovdje su neke jednostavne načine koji će vam pomoći da biste dobili osloboditi od mušica.
Trap Them!, Kako da biste dobili osloboditi od komarce brzo pitati? Jedan od načina da biste dobili osloboditi od mušica je da ih mame s onim što vole - hrane! Stavite komad voća u kući gdje se očekuje komarce doći rojenje u. To će biti samo pitanje nekoliko minuta prije nego što vidite stotine tih malih letećih insekata preko voća. Pljusak neke kemijsko sredstvo na njoj. To bi ubiti komarce odmah. Drugi popularan zamku da biste mogli koristiti za dobivanje osloboditi od komarce u vašoj kući je banana zamku. Stavite komad banane u zdjeli. Ulijte malo vode u zdjelu. Pokriti zdjelu sa komad papira i osigurati rad oko zdjela s gumenom trakom. Napravite nekoliko rupa u papir i ostavite ga preko noći u kući. Sljedećeg jutra što bi se naći veliki broj komarce ili utopila ili još uvijek zarobljen u zdjelu.
Koristite Ocat, većina morate imati čuli o korištenju ocat da biste dobili osloboditi od mušica. Oni koji žele znati kako da biste dobili osloboditi od komarce s octom, ovdje mi ići! Komarce ljubav miris octa i lako ih privlači. Dakle oni su također često spominju kao octa mušica. Da biste dobili osloboditi od komarce napuniti bocu s nekim octom (ne napuniti do vrha). Provjerite neke rupe u kapu i ostavite boca u kuhinji. Komarce će privući miris octa. Oni će pokušati ući u bocu. Oni će uspjeti u tome, ali da neće moći popeti natrag gore bocu. Kao rezultat toga, veliki broj njih će se utopila u ocat. Drugi način korištenja octa da biste dobili osloboditi od komarce brzo je napraviti mješavinu octa i sapun u zdjelu. Komarce će dobiti privlače octa u posudu. Nakon što su pokušati sletjeti na tekućine, oni će dobiti zarobljeni kao sapun rješenje neće pustiti komarce odletjeti.
Koristite sušilo za kosu, Da, možete staviti vaše sušilo za kosu na druge koristi nego samo za sušenje kose i jedan od onih koji koristi da biste dobili osloboditi od mušica. Samo držite kose za kosu s leđa prema roj mušica. Usisne sile stvorio na stražnjem dijelu sušilo za kosu će se povući u tim dosadnih insekata rezervirati
Kako spriječiti komarce iz uzimajući u kući?, Najbolji način vođenja komarce iz kuće je da bi okoliš bez stvari koje ih privlače. Kao što je već spomenuto, hrana je jedan od njih. Stoga bi se osiguralo da ne hrana lijevo izvan preko noći. Čak i ako imate da napusti neke iz hladnjaka, budite sigurni da je to pokriveno. Ne dopustite da neoprane jela nagomilati u kuhinjski sudoper. Držite smeće pokrivena. Očistite sudoper i isprazniti kante za smeće redovito. Držite područja ispod sudopera ili na drugim mjestima gdje se voda teži za prikupljanje, suha. Uvjerite se da je izlučivanje u Vašem mjestu su pokriveni.
Osim ovih, onih s biljke moraju imati primijetio da su mušice privlači posude. Pa kako da biste dobili osloboditi od komarce iz biljaka? Pa to je jednostavno. Pobrinite se da nemate preko vode vaše biljke. Stajaće vode u lonac biljaka je ono što mami mušica. Druga mogućnost je da ispeći malo pijeska i staviti ga u posude. Međutim, morate biti sigurni da to ne mijenja tlo zahtjevima vaše biljke i da se pijesak bez insekata! Više informacija o uzimajući osloboditi od komarce izvana.
Za one koji žele znati kako da biste dobili osloboditi od komarce, mislim da ove metode će biti dosta! Međutim, kao što smo uvijek reći da je mjera opreza je bolje nego liječiti, uvjerite se da vaša kuća je čist. To je najbolji način vođenja ove pesky malo insekata u zaljev!

No comments:

Post a Comment