Wednesday 2 May 2012

Lica breakouts

Lica bijeg je stanje kože koji obično uzrokuje jedan ili više od sljedećeg: blackheads, whiteheads i upala kože. Acne obično utječe na kožu lica, leđa, vrat, prsa i ruke. To je jedan od najčešćih kože uvjet da utječe na oko 80 posto ljudi u nekom trenutku u njihovom životu.
Porast u veličini ulje žlijezde dovodi do povećane proizvodnje nafte u koži. U isto vrijeme, mrtve stanice kože nisu pravilno proliti, koje začepljuju pore na koži. Zbog toga je nakupljanje ulja u folikula kose. This blokira otvori žlijezda i dovode do stvaranja blackheads i whiteheads. Graditi-gore od nafte u folikula kose stvara idealno okruženje za bakterije Propionibacterium pozvan rasti. Oni se hrane sebum i proizvodnju tvari koje uzrokuju upalu i crvenilo kože povezane s mjesta.
Lica breakouts: uzroci
Ako želite znati što uzrokuje lica breakouts, ovdje je popis. , Nedostatak odgovarajuće higijene, hormonska neravnoteža, nedostatak sna, stres i anksioznost, zagađenje okoliša, želučani poremećajima kao što su probavne smetnje ili zatvor; alergijske reakcije na određene kozmetike, nasljednost, Glavni uzrok acne je hormonska neravnoteža, osobito u vrijeme puberteta, trudnoće i menstruacije. Tu je val estrogena tijekom tog razdoblja koje overstimulates žlijezde lojnice. To stvara dodatni sebuma koja uzrokuje začepljenje stanice. Možda želite saznati više o acne prebacivanje uzroka.
Lica breakouts: Prevencija
Postoji nekoliko načina kojim možete spriječiti acne pojavljuju na vašoj koži. Prvi korak je da slijedite dobar režim njege kože, svi znamo da mantra za mane free zdrav ten je čišćenje, toniranje i vlaži. Vi samo trebate slijediti ove jednostavne rutinu kako bi dobili zdrave kože bez lica breakouts. Važno je da acne sklone područja čiste, pa operite zahvaćeno područje dva puta dnevno s hypoallergenic čišći. Dok čišćenja lica, koristiti proizvode koji su pogodni za acne skloni osjetljivu kožu. Potražite sastojcima poput salicilne kiseline, alpha hydroxy kiselina, benzoyl peroksid, čaj stablo ekstrakta i beta hydroxy kiselina. Imate na umu da je koža treba određenu količinu ulja za održavanje njezinu prirodnu vlažnost, tako da bi se izbjeglo prekomjerno pranje lica. Izbjegavajte cijeđenje ili branje na Vaše acne, jer će to uzrokovati ožiljke na koži. Tijekom dana nanesite svijetlo non-comedogenic krema i noću nanesite noćnu kremu koja sadrži azelaic kiseline ili Kojić kiselina koja će pomoći u sloughing od mrtvih stanica koje začepljuje pore. Izbjegavajte korištenje scrubs koji su grubo granule poput oraha školjke jer to može pogoršati lica breakouts i uzrokovati upalu kože. Pročitajte više na licu breakouts.
Lica breakouts: Početna lijekovi
Kako liječiti lica breakouts? Pa, postoji nekoliko načina liječenja njih i najbolji način da je pokušati home lijekova. Neki popularni i učinkovit home lijekova za dobivanje osloboditi od lica breakouts su kako slijedi. ; Kombinirajte 2 žlice narančina kora s 1 žlica jogurta. Primijeniti ovu masu na lice i ostaviti na za 5 do 6 minuta. Kad je suho opere ga s vodom. ; Napravite gustu smjesu od 2 žlica zobene sa 2 žlice jogurta. Primijeni ovo na lice za 4 do 5 minuta, a zatim ga isprati sa hladnom vodom. ; Nanesite na lice mješavina 1 žlica ekstra djevičanskog maslinovog ulja s 1 žlica limunove korice. Ostavite smjesu na lice za 5 do 6 minuta, a zatim ga isprati s toplom vodom. Pročitajte više na prirodne lijekove za acne. ; Kombinirajte 2 žlice svježeg soka od rajčice s 1 žlica usitnjenih metvice. Primijeni ovo na lice za oko 10 do 12 minuta i isprati hladnom vodom. ; Mix 1 žlica cimeta sa 2 žlice meda. Nanesite ovu smjesu na lice i ostavite da se osuši, a zatim ga isprati sa hladnom vodom. ; Nanesite mješavinu naribanog sirovog krumpira s 1 žlica kamilice eteričnih ulja. Ostavite ovu masu na oko 20 minuta i zatim isprati sa hladnom vodom. To ne samo da će pomoći u uzimajući osloboditi od lica breakouts, ali će također pomoći da se gubiti podočnjake i pigmentacija. ; Pročitajte više o; Acne Skin Care Products, Prirodne Acne Solutions; Domaće Acne Liječenje, ako su sve te kuće lijekovi ne rade, onda trebate konzultirati dermatolog koji će predložiti antibiotike za liječenje teških lica breakouts. Nad counter lijekovi koji su u obliku tematskih kreme i sadrže sastojke poput salicylic kiselina i benzoyl peroksid su također koristan za liječenje lica breakouts. Najbolji način da se spriječi acne je slijedeći zdrave prehrane i čuvanje tijelo hydrated za piće dovoljno vode. Uz pravilnu njegu kože režim, možete dobiti besplatan mane i blistav ten.

No comments:

Post a Comment