Monday 14 May 2012

Domaći Baby maramice

Baby maramice su nužno, pogotovo, ako imate dojenče ili dijete u vašem domu. Čak i neki odrasli koristiti baby maramice. Međutim, neki svibanj pronaći kupljenih maramice beba, preskupo. U nekim slučajevima, komercijalni maramice beba može uzrokovati iritaciju kože kod beba. U takvim slučajevima, ne morate brinuti, kao i domaće bebi maramice može se koristiti kao zamjena za kupljenih one. Domaći one mogu biti izrađene od papira ručnici ili odjeću. Čak i obrišite rješenja mogu biti kod kuće. Neka nas pogledajte neke jednostavne metode kako bi domaće baby maramice.
Kako napraviti Domaće vlažne maramice za bebe
Izrada bebi maramice je vrlo jednostavan zadatak, ako imate sve potrebne materijale. Domaći bebi maramice mogu biti izrađene od tkanina ili papirnatim ručnikom. Budite ga krpom ili papirnate ručnike, odaberite one s mekim-teksture, tako da ne povrijediti bebu s maramice. Izrada maramice tkanina dijete je vrlo jednostavan posao. Kupiti neke mekom krpom i izrezati ga u veličini malih ručnika. Koristite krpom maramice, koja se može oprati uz dječje pelene. Evo nekih savjeta za izradu bebi maramice s papirnatim ručnicima. , Prije svega, kupiti potrebne materijale. Glavna stvar je kvalitetan papirnatim ručnikom, koji je jak i postaje mekan u teksturi, kad je mokro. , Kako bi brisanje rješenja, trebate jednu šalicu kipuće vode, jedna žlica baby losion, jedna žlica baby sapun i jedna žlica baby ulje. Koristite baby proizvode, koja odgovara najbolje da beba's skin. , Početi s rezanjem papir ručnik na pola. Vi ćete dobiti dvije role papira ručnik u veličini toaletni papir role. ; Stavite jednu polovicu u plastične cilindrične posude, sa izrezati stranom prema dolje. Spremnik mora biti dovoljno velik da se držite papir ručnik. , Sada, čine prorez na sredini poklopca s oštrim nožem. Možete izvući papirnatim ručnikom kroz ovaj prorez. , Sljedeći korak je pripremiti dijete obrišite rješenje. To može biti ispunjavanja mimo miješanje sastojaka - topla voda, baby ulje, baby sapun i losion beba. Topla voda se osigurava jedinstvena mješavina svih sastojaka. , A sada, prelijte obrišite rješenja u posudu s rolu papira. Nakon nekog vremena, okrenite spremnik naopako, tako da druga strana također dobiva natopljenom u otopini. , Nakon što je rješenje apsorbira papir ručnici u jedinstven način, polako izvucite jezgre kartona. Sada, polako povucite najdublje komad kroz prorez na poklopcu i osigurajte poklopac čvrsto. ; Vaša domaće bebi maramice su spremni za korištenje. Kad god vam je potrebna bebi maramice, izvadi iz spremnika, biti perforirane između, to je vrlo lako iščupati potreban broj bebi maramice. Pročitajte više na njegu beba.
Sada, imate osnovnu ideju o izradi domaće baby maramice. Ako vam se ne sviđa wet bebi maramice, možete zadržati izbrisati rješenje odvojeno, u sprej bocu. Kad god, morate izbrisati vaše bebe, sprej malo rješenje na papir ručnik ili na dječju kožu. Ako vaša beba ima osjetljivu kožu, morate biti jako selektivan o proizvodima, koji se koriste kako bi se brisanje rješenje. Izbjegavajte eteričnih ulja ili proizvoda s mentol. Uvijek je bolje koristiti organske proizvode. Također možete nositi ove maramice dijete, ako se ide van. Stavite ga u plastičnu vrećicu zujanje brave, tako da obrišite rješenje ne propušta. Spomenute domaće bebi maramice recept je vrlo jednostavan za napraviti, u isto vrijeme je jeftin previše. Također možete zaštititi svoje dijete od nepoželjnih sastojaka prisutnih u kupljenih baby maramice, koje mogu utjecati na bebe sa osjetljivom kožom.

No comments:

Post a Comment