Sunday 6 May 2012

Petunia Cvijeće

Petunia cvijeće su vrlo popularni za njihov jarke boje i delikatna latice. Petunia biljke s atraktivnim i svijetle cvijeće su porijeklom iz Južne Amerike i pripadaju obitelji Solanaceae i roda Petunia. Dok je većina poznatih sorti petunija su hibridi, što je dovoljan that preteča ovih hibrida je hibrid između Petunia axillaris s velikim bijelim cvjetovima i Petunia integrifolia, koja ima ljubičasto-cvijeće. At present, možemo vidjeti širok raspon trube u obliku petunije cvijeće u različitim veličina, boja i dizajna. Neka nas pogledajte neke činjenice petunije cvijeća i petunije opskrbu biljaka.
Petunia Cvjetni činjenice
Petunia je niska biljka sa zelenim i dlakav lišće i svijetle truba u obliku cvijeća. Postoji mnogo različitih vrsta petunias a ove biljke grubo se svrstavaju u grandiflora, hedgiflora, multiflora i milliflora. Grandiflora sastoje se od onih petunias s najvećim cvijeće, odnosno do četiri inča u promjeru. Članovi ove klase su dalje podijeljene u četiri skupine - Merlin plavo jutro s plavim i bijelim cvjetovima, supercascade serije s cvijećem u mnogim bojama, tata serije s ružičastim ili ljubičastim cvjetovima, a ultra serije, s cvijećem u mnogim bojama. Posljednju skupinu uključuje bi-zasjenjenom cvijeće previše.
Biljke u drugu kategoriju ili hedgiflora obično su poznate kao širenje petunias. Većina biljaka u ovoj kategoriji imaju maksimalnu visinu do šest inča, ali može pokriti veliko područje (do četiri noge). Najpopularnije među tim vrstama su opere vrhovni s velikim cvjetovima i plimni val, koji je mnogo jači od ostalih članova. Treća kategorija se zove multiflora uključuje petunije biljke koje proizvode cvijeća, koji imaju promjer do dva inča. U odnosu na grandiflora sorti, te biljke i cvijeće se ne može lako biti oštećen kišom. Popularni sorte uključuju tepih serije s cvijećem u mnogim bojama i surfinia serije, koja je cvijeće u roza, plava, ljubičasta i bijela. Četvrti i posljednji kategorija milliflora, koja ima najmanji petunije cvijeće. The petunije cvijeće u ovoj kategoriji imaju promjer do jednog inča. Ove biljke nalaze se više tolerantne na otežanim vremenskim. Pročitajte više na cvijet značenja.
Sada, vi znate više o petunije cvijeća i petunije biljaka. Petunia cvijeća dolaze u različitim bojama i mogu učiniti vaš cvjetnjak svijetle i živahan. Sljedeći paragrafi se bave petunije cvijet skrb.
Kako to Grow Petunia Cvijeće
Petunia je jedna od onih biljaka, koje je lakše rasti i potrebama manje održavanja. Oni imaju neke osnovne zahtjeve kao što je dobro suncu, vlažan, dobro drenirano tlo i vode. Jedan od početnih koraka sadnje petunias je odabir desne postrojenja, s bojama po vašem izboru. Morate odlučiti mjesto za uzgoj ovih biljaka. Ona može biti uzgojeno u vrtu kreveta, u kontejnerima, viseće košare, ili u kući. Možete odabrati biljke kao na tvoj zahtjev. Na primjer, ako želite petunije biljaka za vrt kreveta, zatim niskim sorti s velikim širenje će biti više prikladan. Ovo su neke savjete i smjernice u pogledu skrbi petunije cvijet. ; Možete ili kupiti sadnice petunije u vrijeme sadnje ili sijati sjeme osam tjedana prije vremena sadnje. ; Sadnja petunias se obično radi nakon zadnjeg mraz, tijekom nastupa proljeće. Izaberite mjesto s punim ili djelomičnim (ali treba imati najmanje šest sati punom suncu) sunčeve svjetlosti. , A tlo mora biti dobro drenirani, a istovremeno, treba biti vlažna previše. A treset temelji mješavina koja sadrži perlit ili vermikulit (za odvodnju) je utvrđeno da je dobar za sadnju petunija biljke. ; Nakon mjesto je odlučio, možete početi sadnju. Ove biljke moraju biti posađene na udaljenosti od 12 do 18 cm, u slučaju vrt kreveta. Ako vam se sviđaju u kontejnerima, a zatim biljka dva i pedeset osam postrojenja u središtu spremnika. , Redovito zalijevanje i gnojidbu je dobro za petunias, posebno za nova postrojenja. Time se osigurava kontinuirano cvatu. ; Vi svibanj također koristiti gnojiva u trenutku sadnje. Obično, odnos jednog dijela gnojiva na četiri dijela tla se utvrdi da je najbolje za zdrav rast i cvatnju biljaka petunije. Inače, koristite topiv u vodi tekuće gnojivo, jednom mjesečno. ; Pročitajte više o vrstama cvijeća - popis različitih vrsta cvijeća sa slikama.
Sada imate osnovnu ideju petunije cvijeća, petunije sadnju i njegu. Ove biljke mogu dokazati da bude sredstvo za vaš vrt ili zatvorenom prostoru. Dakle, ako nemate petunije biljka, početi planiranje o sadnji neke.

No comments:

Post a Comment