Tuesday 29 May 2012

Spavaća soba Design Savjeti

Spavaća soba je srce našeg doma slatki dom - mjesto gdje ćete provesti većinu svog vremena čitanja, odmotavanje, oblačenje, gledanje televizije, cuddling i spavanje naravno! I vas će biti iznenađeni da znaju da je vaša spavaća soba boje i dizajn utjecati na vaše raspoloženje-O-metar tijekom dana! Vaša spavaća soba dekor je direktni odraz vaše osobnosti. Dakle, vi stvarno trebali izabrati dizajn koji izražava tipu osobe koju su. Najvažniji elementi dizajna spavaće sobe su svoje sheme boja, namještaja i rasvjete. Osnovni teme na kojima možete dizajnirati svoje spavaće sobe široko može biti klasificirana kao kul tema, mirno i umirujuće tema i jarke temu. Kada će se pogled na ono što ti dizajna sheme su sve o, vi svibanj biti u mogućnosti da se povezati s jednim od njih, kako bi se odabrati jedan. Ono što je doista važno je, vaša spavaća soba treba izgledati estetski mirno, ali zanimljiv. Kao što sam rekao ranije, tri glavna aspekta spavaće sobe dizajna savjeta uključivati ​​shemu boja spavaća soba, spavaća soba namještaj i spavaće sobe rasvjeta.
Spavaća soba Design Savjeti za spavaće sobe Sheme boja
Znam koliko volite eksperimentirati s bojama, ali ono što stavlja dolje je misao uzimajući dosadno s svijetle boje u spavaćoj sobi. Za one od vas koji vole stil svoje domove, postoji mnogo načina odabira boje za svoju spavaću sobu, da se nikada neće dobiti dosadno. Boje vaše spavaće sobe će imati izravan utjecaj na vaše raspoloženje i razinu energije.
Cool shema boja, ako želite da vaše spavaće sobe su cool sheme boja, plava, zelena, ljubičasta i bijela boja može biti za vas. Pa, to ne znači da ćete sve boje zidova svoje spavaće sobe s jednom od tih boja. To bi definitivno problema oči. Što možete učiniti je, boje tri zida oko krevetu s bojom koja ima blagi ton vrhnje i zid koji pozadina u krevet mogu biti obojana u jarke zelene, plave ili ljubičaste. Kao što je tvoj povratak će biti prema ovom zidu, svjetlinu boje zida neće biti stresno na vaše oči, ali kada su u spavaćoj sobi možete osjetiti njegov sjaj!
Jarke boje sheme; Ako ste osoba koja je glasna i voli bling ili prizivanje elemenata, boje poput fuksija, ljubičasta i crvena će učiniti čudesa za svoju spavaću sobu. Možete koristiti rezonantan tiskane pozadinu fuksija na zidu iza kreveta i boje ostatka zidova s ​​blijedo ružičaste, ili blatna hladu crveno ili kombinacija oba s blijedo biser bijele boje. Također možete koristiti zemljanim bojama poput bež, smeđe i blijede krem ​​dodati osjećaj topline.
Klasična shema boja, postoje boje koje izgledaju cool, postoje boje koje izgledaju hot i jarke i zatim tu su neke sheme boja koje izgledaju stilom i nikada ne izlazi iz stilu! Jedan od takvih boja shema bjelokosti bijela s ton zlatne ili ebanovina crna i siva boja shema također odražava elegantan izgled. Slikaš bijeli zid s malim detaljima zlatne u svoj namještaj i zavjese ili dobiti vaše zidove oslikane izmjenjuju bijela i siva ili crna i siva. Oba kombo dobro rade sa srebrnim i zlatnim pojedinostima u zavjese, namještaj, strane tablice itd. Ja ću doći do tih ukrasa kasnije. Pročitajte više na:; soba Sheme boja; Spavaća soba zidno slikarstvo Ideje, Spavaća soba Wall Decor, Spavaća soba Design Savjeti za spavaće sobe namještaj
Klasični europski stil namještaja, nazvati temu ili stil namještaja, klasični europski stil kreveta, ormara i udobnost stolice čarolija eleganciju i luksuz u isto vrijeme. Klasična europskom stilu namještaja najbolje ide s klasičnim shemu boja. To može raditi s rezonantan bojama previše, ako deigning je učinio dobro. Ako imate klasičnu shemu boja, Europska namještaj s ton zlatnog će postaviti znamenitosti u luksuznim. Na primjer, imaju svoje zidove oslikane u bijelo i sivo u naizmjeničnim uzorkom. Dodaj sive boje tiskani pozadina sa zlatnim ispis na za zid iza kreveta i ima francuski krevet s tamnosmeđim strane tablice i zlatnu stranu lampu. accessorize s malom kauč i jednu ljubav-sjedalo napravio sa tamne boje drveta i zlatnim detaljima. Sjetite se da je ovaj stil će izgledati odlično u velikim veličine spavaće sobe. Ako je Vaš spavaća soba je malih dimenzija, ova vrsta postaviti će izgledati previše punjena bez prostora za kretanje.
Urban Funkcionalna Namještaj, najprikladnija za mali stan ili Condo, ovaj stil namještaja odlično funkcionira sa svim sheme boja - cool, jarke i klasične. Ona omogućava širok prostor za eksperimentiranje s kombinacijama svih stilova. Urban funkcionalni stil namještaja ima prostor za smještaj sve svoje stvari u samo jednoj sobi i vjerujte mi ili ne, to troši najmanje prostora! To je ono što nas čini ga zovu urbanim funkcionalne vjerojatno. To dolazi u različitim oblicima i dostupan je u većini modernih i sofisticirana dizajna. Postoji nešto o urbanom namještaj koji privlači svakoga. Urbani suvremeni namještaj također posjeduje veliki kapacitet za pohranu, što je razlog zašto je popularan omiljena u cijelom svijetu. Velik ideja može biti slika zidovima bijele i dodati fuksija boje na bilo kojem zidu. To će funk cijelu sobu gore! Dodaj pribor kao što su veliki fuksija boji stolice ili odgovaraju Vašim zavjese s fuksija, tako da se boje teme održava u vašoj sobi. Više o.
Spavaća soba Design Savjeti za rasvjetu
Perfect spavaće sobe rasvjeta može naglašavaju dosadan dizajn u primamljiva dizajna i nepravilne rasvjete može uništiti izgled najbolje namještaj i sheme boja u katastrofu! Da, osvjetljenje je kao gorivo za svoje spavaće sobe dizajn i dekor. Za one od vas koji su se odlučili za svjež izgled za svoje spavaće sobe, trebali ići za ublažavanje svjetla u blijedo bijele, krem ​​i svijetlo žuta. Ako ste naslikao zid iza kreveta s jarke boje ili imate neku vrstu zida dekor učinio, odlučiti za žutu sliku svjetla ili spot svjetla na tom zidu, tako da se vozi sve pozornost na svoj funky zid dekor. Slatka abažur na noćnom ormariću daje udoban, toplo-lit izgled. Za dramatičan spavaće sobe, možete razmisliti o postavljanju neonska svjetla ili linearna ispod kreveta za 'plutajući krevet' izgled. Također možete postaviti ove linearne svjetla pod POP strop za različite sjaj! Nemojte stvari u svim vrstama svjetla u spavaćoj sobi. Stick za jedan pogled shemu boja.
Spavaća soba Dekoracije savjete i ideje
Nakon što je stilski namještaj i podudaranja s bojama vaše sobe, neće učiniti dovoljno da bi se od spavaće sobe izgledaju nebeski. Pokušajte ova nevjerojatna spavaće sobe uređenje savjete i ideje i začiniti svoju spavaću sobu u ambijent. Uzmi detaljan pogled na krevet-posteljina, krevet pokriva, tepiha i ostale opreme, da neće pustiti iz vaše spavaće sobe za jedan trenutak! ; Pokušajte 'Biba-look' uz ženski spoj berba namještaja, 70's stil pletarski i bogato izrezbarenim ogledalo. Učiniti da izgleda sve više kapriciozan s raskošnim dodacima poput svjetlucavog listova svile krevetu s resama, čipke i perja. Ovaj izgled svakako će pobuditi pobjeći san u vas! , Samo u braku i žele romantičan izgled? Pokušajte raslojavanje cijelu svoju spavaću sobu s različitim nijansama krem ​​i off-bijelo s blijedo bijele za beznadno romantična pozadina. Svaki pojedini element u vašoj spavaćoj sobi, desno od jastuk pokrov na ogroman classy luster svjetlo treba biti u različitim nijansama krem ​​i off-bijelo. , Ako ste dizajnirali vaše spavaće sobe na klasičan shemu boja s europskim stilom namještaja, jedan velik ideja može biti dodajući veliki klasični luster svjetlo. Držite ga kraljevski sa zlatnim posteljina, okićen detaljima, svile i čipke zavjese koja dodaje teška glamura. Spavaće sobe s ove teme senzualno se pozivaju. ; Ako želite sportski izgled, dodati neke breskve, svjetlo plave i bijele na svoju paletu boja. Neutralan i sportski izgled bezvremenski i omogućuje puno prostora. Možete pretvoriti jednu od četiri zida u div francuski prozor dopustiti sunce grede i zelje da prođe kroz! ; Ako vaša soba uroka jednostavnost, dodajte veliku podna lampa-hladovini na jednom od uglova svoje spavaće sobe dodati dizajner izgled. ; Pročitajte više na:, kako Ukrasite spavaća soba, spavaća soba uređenje Ideje, uređenje Savjeti za male spavaće sobe, ja sam mogao napisati za cijeli dan na spavaću sobu dizajn savjete, ali moram odjaviti u ovoj fazi. Evo u nadi da su te ideje će učiniti čudesa za vas i vaše spavaće sobe. Isprobajte ove nove spavaće sobe uređenje ideje i dati vašoj spavaćoj sobi svojih mnogo-zasluženi makeover. Vaša spavaća soba-odmotavanje će imati novu definiciju - čisti užitak!

No comments:

Post a Comment