Friday 4 May 2012

Kovrčava Willow cvjetne aranžmane

Kovrčava vrba stablo je jedna od kineske vrbe sorte, koja je porijeklom iz sjeverozapadne regije u Kini. Botanički naziv kovrčava vrba Salix is ​​matsudana i također je poznat kao 'vadičep Willow', 'Tortuosa', 'Dragon's Claw "," Willow globus' ili 'Hankow Willow'. Ovaj bjelogorično drvo raste do visine od 20-25 metara. Lišće od kovrčava vrba stabla su 1-2 cm široke i imaju duljinu od oko 40-10 cm. Biljka se uglavnom koristi u cvjetne aranžmane. Međutim, to također može koristiti u izradi bonsaija. Kovrčava vrba cvjetni aranžman ideje su navedene u nastavku će vam pomoći u kreiranju različitih vrsta ukrasa. Pročitajte više o vrstama vrba.
Kovrčava Willow cvjetne aranžmane, a kovrčava vrba se obično koriste kao centerpieces u cvjetnim aranžmanima, ove se također koriste u različitim vrstama plovila projekata. Kovrčava vrba grane su korisni u dodavanju visine do dekoracije. Iako, suhe grane kovrčave vrbe su uobičajeno, onih sa svježim lišćem dati punoću cvjetne aranžmane.
Namakanje Willow biljke, kovrčava vrba biljke su natopljenom u toplu vodu kako bi ih povodljiv. Nakon nalijevanje za nekoliko sati, grana kovrčava vrba postati dovoljno fleksibilan za njih oblikovanje. Nakon što se željeni oblik daje vrba, oni treba da se suši, oblik koji je dao da ih je zadržano nakon toga. Različite vrste kovrčava vrba cvjetni aranžmani mogu biti pripremljeni od tih grana.
Središnji aranžmanima; Kovrčava vrba cvjetni aranžmani wedding obično vide u obliku centerpieces za stol dekoracije. Smješten u visokim vazama, te vrbe predstavljaju jedinstven pogled na bilo koju vrstu dekoracije. Orhideja cvijeće sa stabljikama može biti ukrašen pomoć kovrčava vrba stabljike. Umjesto redovitog bambusa udjela ili zelene vrtić zatici, kovrčava vrba se može koristiti. Korištenje kovrčava vrba dati lijep i elegantan izgled cvjetne aranžmane. The vrba mogu biti raspoređeni na dva načina, odnosno za njih vezali za orhideje ili samo stabljika ih stavite oko orhideje. Pročitajte više o Curly Willow Branch Centerpieces.
Kovrčava Willow Vijenci, a vijence izrađene od kovrčava vrba izgledati drugačije i može se isprobati različite načine ukrašavanja njih. Veličina takvih vijenaca može varirati, međutim, oni s 30-35 cm promjera, pogledajte proporcionalna i lijepa. Različite vrste cvijeća, pa čak i zelene mahovine može biti dodan kako bi ih atraktivnim izgledom. Pročitajte više o vijenac stvaranje ideja.
Kovrčava Willow Cvjećari, kovrčava vrba različitih cvjetnih dizajna i ideje provodi cvjećari prodaju ovaj prekrasni ukrasna biljka. Cvjetni aranžmani za vjenčanja uglavnom uključuju kovrčava vrba i stoga se prodaju po cvjećari na velikoj skali.
Sušena grana; To je najjednostavniji oblik kovrčava vrba ukrasa, ove grane sušena su uglavnom 36-48 inča u duljinu i prodaju u grozdovima od 12 stabljika. Kovrčava oblik vrba je sačuvana kroz ove grane, a oni su svjetlo smeđe boje.
Cvjetni aranžmani, a cvjetni aranžmani kovrčava vrba, odnosno njihovo korištenje uz različite vrste cvijeća dobro je poznat. One mogu koristiti razne cvijeće, a ljiljani su jedan od njih.
Kovrčava vrba cvjetni aranžmani su lijep način za stvaranje wedding dekoracije. Navedeni članak daje informacije u kratkom o tim cvjetne aranžmane.

No comments:

Post a Comment