Tuesday 1 May 2012

Unutarnja palme

Palme su česte i vrlo popularne biljke. Oni se koriste kako bi najljepših krajolika hoteli, parkova, vrtova i mnogim drugim mjestima. Palme su obično tropske biljke, te ih raste unutarnji, može ponekad biti izazovan zadatak, posebno za ljude koji im rastu u hladnijim područjima. Kad palme su raspoređeni u određeni uzorak za uređenje ili na bilo koji drugi landscap dizajna, ovaj prekrasan prizor je vrijedan promatranje. Nakon što palme u zatvorenom prostoru, čini zrak oko svjež i svjež. Ako planirate za uzgoj tih palmi u zatvorenom prostoru, pravilnu brigu treba poduzeti kako bi im rastu zdravo. Pročitajte na za palma skrbi za svoje unutarnje palme.
Unutarnja palme Care
The kentia i salon za dlanove su najpopularnije vrste zatvoreni palme. Neke vrste palme su Areca palme, bambus Palm, Lady Palm, Palm Veličanstvo, Patuljasti datula, sago palma. Većina palmi kao što je svjetlost, ali ne može tolerirati nijanse i to je razlog zašto oni mogu biti je zadržao kao sobne biljke. Rasti zdravih zatvoreni palme, potrebno je dati im savršeno mjesto da rastu, dobru zemlju, odgovarajući vode, gnojidba i tropska vrsta temperatura. Više o dlan vrsta drveća.
Pozicija, iako dlanovi su tropske biljke, zatvoreni palme ne vole izravni ned Vlažnost čini ih radostan, ali ih možete držati u djelomičnu sjenu. Držite ih kraj prozora, ili na mjestima gdje se mogu dobiti sunčevu svjetlost i pobrinite se da nisu izloženi izravnoj sunčevoj svjetlosti. Također, postavljajući ih u blizini prozora je jedna od opcija. Također možete dodati neki iznos od zagrtati biljke koje će hraniti korijenje. Pročitajte više na savjete za usitnjavanje.
Tla, postoji zabluda da se tropske biljke, palme su vodenim biljkama. Kao dlanovi su biljke tropskih strane, što im je potrebno zemljište koje se može odvoditi vodu najbolje. Oni ne vole teški tlo, i radije tlo vlasništvo pješčana smjesa. Miješanje jednake količine treseta mahovine i pijeska je najbolje za palme, kao što su držati vlagu i vodu dobro isušen. Feed na tlo vaše palmi s gnojiva u vegetacije.
Gnojiva, kao ove biljke su tropskog porijekla, oni zahtijevaju hranjivih tvari i oni rasti najviše u pjeskuša koji odvodi, kojom hranjive tvari mogu namočiti daleko. Nepravilne gnojidbe i nedostatka hranjivih tvari uzrokuje neke od uobičajenih problema u unutarnji palme. Ove unutarnje palme ne treba obilan gnojiva kao što su oni i pri slabom osvjetljenju, manje topline, niskom vlagom i imaju nešto tijesan korijene. Over oplodnje može spaliti korijen tih dlanova. Na vaš lokalni vrtić, možete pitati za gnojiva posebno napravljen za unutarnju palmi ili čak možete koristiti domaće gnojiva palme. Ostali palma Care Tips uključuju weeding i palme podrezivanje.
Voda, Zatvoreni palme trebaju redovito zalijevanje jer su tropski po prirodi. Ako su posađene u tlu koje se lako može odvoditi vodu, da ih redovito zalijevanje nije problem. A nemaran raspored navodnjavanja može učiniti dlanove slaba i usporiti njihov rast. Što više vode dlan dobiva, brže raste. No, ako tlo ima siromašnih isušivanje svojstva, ili je to sloggy, voda možda nije za odvod vode truljenje korijena. Potrebno je namočiti dlanove jednom u 3 mjeseca, kao i vode iz slavine sadrži soli može sjediti u tlu koji šteti korijena. Možete postaviti posudu ispod saksiji dlan i prazan kad voda iz tla se ispusti u potpunosti. Uvjerite se da je lopta dlan korijen ne sjedi u vodi jer to može oštetiti korijen.
Umjetna Unutarnja palme; Sada dana, postoji mnogo umjetnih biljaka koje se također koriste kao kuća dekor. Nema puno održavanje kao što su navodnjavanje, gnojenje, ili bilo koje druge skrb koji mora biti uzeta za ove plastične biljke, osim za čišćenje prašine sjedi na njima. Ove biljke također samo izgledaju kao pravi one. Možete imati zatvoreni, kao i vanjski umjetne palme. These umjetna zatvoreni palme su vrlo lako za održavanje. One se lako može premjestiti i staviti bilo gdje. Pročitajte više o umjetnoj palma i osvijetljeni palme.
Briga za palme je potrebno kada je u pitanju zatvoreni palme. Palme su najbolji izbor za zatvoreni u vrtu, jer uljepšava mjesto čak i više.

No comments:

Post a Comment